Logo Reclamebureau RAM - Contactgegevens
Reclamebureau RAM
Oldebertweg 57a
9351 PC Leek

info@reclamebureauram.nl
0594 54 80 40

social_facebook social_twitter social_linked

Anneke Laan is resultaat gericht en creatief in marketing. Ze volgde een internationale handel en MBA studie en een NLP coachingsopleiding. Bij het reclamebureau is ze het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en lopende contacten, media, opdrachtgevers en leveranciers. Werkt precies en to the point, heeft inzicht en overzicht met betrekking tot de financiën en alle activiteiten van het bureau en voor de klant. Verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande berichten. Actief als bestuurslid van Kredietunie Westerkwartier, Jong Management Groningen en kartrekker van de sponsorcommissie VV TLC (Voetbal Vereniging Tolbert Leek Combinatie). Ze verbindt meerdere netwerken in de regio en manoeuvreert ze handig tussen besturen, marketingafdelingen en ondernemers. Organisator en coördinator. Ze draagt zorg voor het optimaal functioneren van het bureau door bestellingen, afspraken, planning, aanlevering en aflevering voor deadlines en op het juiste adres te regelen in overleg met de studio. Neem vrijblijvend contact op met Anneke om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken.
Annemarie Smith is professioneel creatief en vooral communicatief. Grafisch ontwerp en fotografie aan kunstacademie Minerva in Groningen, koos reclame boven kunst, en communiceert bij voorkeur kunstig en altijd kundig. Vertaalt een informeel gesprek moeiteloos naar het beeld dat past bij uw product. Snel, accuraat en met een schat aan ervaring voor diverse bedrijven op nationaal en internationaal gebied. Verantwoordelijk voor de invulling van grafische projecten zoals het ontwikkelen van logo's en huisstijlen, brochures, advertenties, flyers, magazines, commercials, ontwerp van websites, boeken, kranten, bedrijfspresentaties en meer producties die creatief en ook technisch moeten kloppen. Creatief met beeld en ook met teksten voor websites, kranten, tijdschriften en brochures. Denk bijvoorbeeld aan reclameteksten en -artikelen, maar ook aan een script voor een commercial of een bedrijfsfilm. Reclameboodschappen in duidelijke taal.
Remco Lamminga heeft tijdens zijn reis naar Reclamebureau RAM in verschillende projecten ervaring opgedaan met data-analyse. Door deze informatie te filteren, te groeperen en op een transparante manier te presenteren, kan hij gebruikers van websites op een snelle, efficiënte en gebruiksvriendelijke manier naar hun doel leiden. Op verzoek analyseren we de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines en schrijven we aan een verbetering hiervan (SEO). Met het inzetten van webanalyse kunnen we onderzoeken wat bezoekers op uw website doen, hoe lang ze blijven en op welke pagina ze een website verlaten. Hierbij maak ik gebruik van Google Analytics. In dit programma is het mogelijk om conversies (omzetten van passieve bezoekers naar actieve bezoekers) te analyseren en demografische gegevens van bezoekers te achterhalen. Gespecialiseerd in de ontwikkeling van maatwerk WordPress websites, blogs en webshops zet Remco een ontwerp in om in een soepele online presentatie met een kundige invulling van uw specifieke wensen. Aan het CMS kunnen diverse modules worden toegevoegd, zoals een agenda, Google Maps, contactformulieren of er kan een e-mail nieuwsbrief worden opgemaakt.
Martijn loopt in de periode van september 2018 tot juli 2019 stage bij Reclamebureau RAM. Hij volgt op het Noorderpoort de opleiding Dienstverlening Breed met als richting Medewerker financiële administratie. Martijn helpt graag anderen, die geen tijd of geen zin hebben, met de boekhouding en andere administratieve zaken. Cijfers zijn voor Martijn zoals een auto is voor een automonteur. Hij wil graag leren om een goede boekhouder te worden, zodat hij bedrijven kan helpen met een gestructureerde boekhouding en administratie. In zijn vrije tijd gaat Martijn graag naar fitness en traint hij zijn game skills op de Xbox.  

't Huisblad oktober 2019

knop_adverteren Bladermodule

Offerteknop

Websiteaanvraag knop
Logo Reclamebureau RAM

Reclamebureau RAM
Oldebertweg 57a
9351 PC Leek

info@reclamebureauram.nl
0594 54 80 40

KvK Groningen 65259084
BTW NL001447564B67

social_facebook social_twitter social_linked

Inschrijven nieuwsbrief

privacyverklaring | cookiebeleid