Logo Reclamebureau RAM - Contactgegevens
Reclamebureau RAM
Oldebertweg 57a
9351 PC Leek

info@reclamebureauram.nl
0594 54 80 40

social_facebook social_twitter social_linked

Vanaf 12 augustus tot 19 augustus zijn we een week met zomervakantie. Heeft u voor deze periode producties gepland, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten. U kunt ons tijdens de vakantiesluiting bereiken door te mailen naar info@reclamebureauram.nl. Vanaf dinsdag 20 augustus zijn we weer aanwezig. We wensen u een mooie zomer! Anneke, Annemarie en Remco
Speciaal voor het online publiceren van brochures, handleidingen of een catalogus hebben we een webpagina gemaakt waar deze producten op getoond kunnen worden. U kunt zelf een link versturen in een mail of een link op uw website plaatsen naar de pagina die we daarvoor inrichten. Als voorbeeld zetten we onze eigen uitgave van online.
Reclamebureau RAM en Smarketing Noord werken op een unieke manier samen aan een reeks ontmoetingen voor ondernemers in het Noorden. NRG.ACADEMY verzorgt ontmoetingen tussen ondernemers in Groningen, Friesland en Drenthe. We nodigen verschillende ondernemers uit voor één van onze korte, efficiënte ontmoetingen tijdens een lunch op één van de locaties. Tijdens een netwerksessie zorgen we voor een gezonde lunch en een flinke dosis inspiratie om de marketing- en verkoopstrategie van uw bedrijf aan te scherpen. Wanneer u als ondernemer geïnteresseerd bent in NRG.ACADEMY kunt u contact opnemen met Anneke Wekema, via info@reclamebureauram.nl of telefonisch 0594 548 040.
Wij ontwerpen uw e-mailing en richten een account voor u in met een template en een mailinglijst. Bij dit account voor het versturen van nieuwsbrieven bieden we een online handleiding en begeleiding bij de opmaak en het verzenden. U kunt er ook voor kiezen de e-mailing volledig door ons te laten verzorgen. We schrijven dan een concepttekst, maken hem voor u op en zorgen met uw goedvinden voor de verzending naar de adressen uit uw bestand. Vraag eens naar de verschillende mogelijkheden en bel direct 0594 548 040.
Er zijn vele aanbieders van hosting en domeinnaamregistratie. Teneinde het optimaal functioneren van een door ons ontwikkelde website te kunnen garanderen bieden we betrouwbare webhosting van hoge kwaliteit aan. We willen voorkomen dat u last heeft van storingen en staan in voor een uitstekende bereikbaarheid van uw website. Iedere maand lopen we standaard uw systeem na op updates en extra toevoegingen ter verbetering van de beveiliging en gebruiksvriendelijkheid. We verzorgen bovendien graag de registratie van uw unieke domeinnaam. Ook als u geen website wenst, maar wel e-mail wilt versturen zorgen wij ten allen tijde voor een stabiele verbinding, inclusief webmail en verschillende e-mailadressen.
Reclamebureau RAM is een erkend leerbedrijf. ECABO werkt met de leerbedrijven continu aan verbetering van de praktijkopleiding. Reeds vele stagiaires van diverse schoolopleidingen hebben hun stage bij Reclamebureau RAM mogen volbrengen. Ben je geïnteresseerd in het reclamevak en volg je momenteel een opleiding in die richting, laat het ons dan weten. We vinden het leuk als aankomend talent begint bij Reclamebureau RAM.
We vinden het fijn om mee te mogen denken over een bijzondere manier om een bedrijf of een product te presenteren. We kennen de ins en outs van het reclamevak en hebben een heel netwerk van vakmensen om ons heen die weten wat we van ze verwachten. Onze inzet is persoonlijk garandeert een zorgvuldige afronding van uw opdracht, zelfs als een snelle actie gewenst is.
Uw berichten in onze mailbox worden snel gelezen en verwerkt. Dit geldt ook indien u een bericht achterlaat op onze voicemail. Zo kunt u bijvoorbeeld een gouden idee voor een advertentie zeer waarschijnlijk toch nog in de krant laten meelopen. We verzorgen de registratie van een domein, ook in het weekend. Elke deadline is voor ons een uitdaging.
Een online presentatie staat of valt met de snelheid waarmee informatie in een oogopslag gevonden kan worden. We zijn gewend geraakt aan een soepele navigatie en gebruiken de computer als een soort magazine. Het webdesign is vergelijkbaar met een visitekaartje of een uitgebreide advertentie. We bieden verschillende CMS-systemen aan en zorgen voor een website met inhoud.
Bij Reclamebureau RAM werken we met de nieuwste grafische programma’s aan de vormgeving van zeer uiteenlopende opdrachten  voor concept, print, web en video. We staan achter elk product dat we afleveren en gaan uit van de hoogst haalbare kwaliteit. Onze creatieve benadering maakt mogelijk dat u ook met een beperkt budget een heel eind komt als het om drukwerk of adverteren gaat. Bij elke opdracht verzorgen we een passende begroting.
Het begin van een succesvolle communicatie is luisteren. We horen graag wat u ervan denkt. Daarna bedenken we een plan, een concept en bespreken de omvang van de opdracht. Dat zou bijvoorbeeld een bijzondere campagne kunnen zijn, een nieuw logo of de teksten voor uw website. Full service is bij ons alles tussen een ruwe schets en een complete bedrijfspresentatie.
We hebben veel mooi werk mogen maken voor een heleboel leuke klanten en relaties. Te veel om allemaal op te noemen. Het mooie is dat we met de meeste opdrachtgevers een voortdurende relatie hebben opgebouwd, waardoor we nog beter van advies kunnen zijn als het om reclame gaat. Onze klantenlijst bestaat uit bedrijven en organisaties uit de meest uiteenlopende branches. Deze diversiteit daagt ons uit het antwoord op iedere vraag op een unieke wijze vorm te geven. Onder het kopje KLANTEN geven we een indruk van ons werk.
Laad meer berichten

't Huisblad oktober 2019

knop_adverteren Bladermodule

Offerteknop

Websiteaanvraag knop
Logo Reclamebureau RAM

Reclamebureau RAM
Oldebertweg 57a
9351 PC Leek

info@reclamebureauram.nl
0594 54 80 40

KvK Groningen 65259084
BTW NL001447564B67

social_facebook social_twitter social_linked

Inschrijven nieuwsbrief

privacyverklaring | cookiebeleid