Logo Reclamebureau RAM - Contactgegevens
Reclamebureau RAM
Oldebertweg 57a
9351 PC Leek

info@reclamebureauram.nl
0594 54 80 40

social_facebook social_twitter social_linked

Oplaadsessies voor ondernemers in Groningen, Friesland en Drenthe

Reclamebureau RAM en Smarketing Noord werken op een unieke manier samen aan een reeks ontmoetingen voor ondernemers in het Noorden. Dit samenwerkingsconcept heet NRG.ACADEMY.

NRG.ACADEMY verzorgt ontmoetingen tussen ondernemers in Groningen, Friesland en Drenthe. Tijdens een netwerksessie zorgen we voor een gezonde lunch en een flinke dosis inspiratie om de marketing- en verkoopstrategie van uw bedrijf aan te scherpen.

We dagen de deelnemers uit om met andere ogen naar hun doelgroepen, hun wensen en hun oplossingen te kijken. Aan de hand van prikkelende stellingen denken we na over verbeteringen. Nu en in de toekomst.

Dat doen we niet zomaar. We doen het omdat klanten veranderen. Bedrijven moeten mee veranderen om bij te blijven. Toch zien we vaak dat strategieën die niet (meer) werken niet worden aangepast aan nieuwe inzichten.

We nodigen verschillende ondernemers uit voor één van onze korte, efficiënte ontmoetingen tijdens een lunch op één van de locaties in Groningen, Friesland of Drenthe. Het kost helemaal niets, een lunchpauze wordt gebruikt om samen met ons en andere ondernemers na te denken over het verbeteren van de verkoopresultaten.

Op de website nrg.academy staat meer informatie over de oplaadsessies in Assen, Leek, Groningen of in Oosterwolde. Wanneer u als ondernemer geïnteresseerd bent in NRG.ACADEMY kunt u contact opnemen met Anneke Wekema, via info@reclamebureauram.nl of telefonisch 0594 548 040.

 

Meer blogs

't Huisblad oktober 2019

knop_adverteren Bladermodule

Offerte knop

Website aanvraag knop
Logo Reclamebureau RAM

Reclamebureau RAM
Oldebertweg 57a
9351 PC Leek

info@reclamebureauram.nl
0594 54 80 40

KvK Groningen 65259084
BTW NL108515874B01

social_facebook social_twitter social_linked

Inschrijven nieuwsbrief

privacyverklaring | cookiebeleid