Logo Reclamebureau RAM - Contactgegevens
Reclamebureau RAM
Oldebertweg 57a
9351 PC Leek

info@reclamebureauram.nl
0594 54 80 40

social_facebook social_twitter social_linked


Tricomcoaching

Tricomcoaching traint en coacht teams, leidinggevenden, directie, professionals en privé cliënten. Leiderschap, veerkracht en zelfredzaamheid staan centraal in de opleidingen en individuele begeleiding.

Frans van der Wijk heeft een talent voor het creëren van verbinding, om, vanuit die open en vertrouwelijke sfeer, mensen nieuwsgierig naar zichzelf te laten zijn, zodat zij kunnen groeien in hun autonomie. Mede door zijn persoonlijke ervaringen zijn leiderschap bij veranderingstrajecten en ontwikkelen van veerkracht, onderwerpen waar hij zich graag voor inzet.

Thema’s die in zijn opleidingen en trainingen aan bod komen raken, onder andere, aan communicatie, persoonlijkheid, leiderschap, motivatie en verbinding. Deze thema’s hebben invloed op de relaties tussen mensen onderling en op de relatie tussen mens en organisatie.

Het logo van Tricomcoaching is gebaseerd op een Triskel of Triskellion. De Triskele staat voor de drie cirkels van het leven: geboorte (contact), dood (verlies) en wedergeboorte (veerkracht). Tricomcoaching geeft met deze symboliek inzicht in de stappen van elke verandering. Daarin heb je te maken met een nieuw deel (geboorte), met een deel waar je afscheid van neemt (dood) en een deel waarin je je opnieuw zal moeten uitvinden (wedergeboorte).

Bekijk de website

't Huisblad oktober 2019

knop_adverteren Bladermodule

Offerteknop

Websiteaanvraagknop
Logo Reclamebureau RAM

Reclamebureau RAM
Oldebertweg 57a
9351 PC Leek

info@reclamebureauram.nl
0594 54 80 40

KvK Groningen 65259084
BTW NL108515874B01

social_facebook social_twitter social_linked

Inschrijven nieuwsbrief

privacyverklaring | cookiebeleid