Logo Reclamebureau RAM - Contactgegevens
Reclamebureau RAM
Oldebertweg 57a
9351 PC Leek

info@reclamebureauram.nl
0594 54 80 40

social_facebook social_twitter social_linked


Curaçao Toeristen Bureau Europa

Welkom op het eiland waarop u zich thuis voelt

Veel gasten kennen inmiddels de rijke culturele erfenis en de karakteristieke pastelkleurige panden het de typische trap- en flessegevels. De trekpleisters van Willemstad zijn de Handelskade, de altijd levendige drijvende markt en natuurlijk de oude pontjesbrug.

Curaçao is het eiland van de parelwitte zandstranden en de azuurblauwe baaien, het tropische klimaat en de unieke flora en fauna. Willemstad is geplaatst op de Wereld Erfgoedlijst van Unesco.

De promotie van het Curaçao Toeristen Bureau Europa werd in de beginjaren 2000 verzorgd door RAM Reclame in Niebert. Geïnspireerd door het enthousiasme voor Curaçao van de voormalig eigenaar van ons reclamebureau, Joost Greiner, werkten we aan vele projecten, waaronder de promotie van het eiland op de Europese markt.

We begonnen met het opzetten van een landelijk uitgevoerde campagne met grote billboards langs alle wegen waar mensen in de file stonden te wachten onderweg naar hun werk. Later kleurden we saaie zwart wit pagina’s in de landelijke dagbladen met tropische advertenties en opvallend kleurrijke advertorials in magazines. De bekendheid van Curaçao als toeristische bestemming steeg in die jaren fantastisch.

't Huisblad oktober 2019

knop_adverteren Bladermodule

Offerteknop

Websiteaanvraagknop
Logo Reclamebureau RAM

Reclamebureau RAM
Oldebertweg 57a
9351 PC Leek

info@reclamebureauram.nl
0594 54 80 40

KvK Groningen 65259084
BTW NL001447564B67

social_facebook social_twitter social_linked

Inschrijven nieuwsbrief

privacyverklaring | cookiebeleid