Logo Reclamebureau RAM - Contactgegevens
Reclamebureau RAM
Oldebertweg 57a
9351 PC Leek

info@reclamebureauram.nl
0594 54 80 40

social_facebook social_twitter social_linked

Filmen bij ActiFood

We zijn een dag op pad geweest voor filmopnamen voor de nieuwe film over VHC ActiFood in Oosterwolde. Samen met Dennis en Kevin van Studio Apenzaken waren we in de gelegenheid de dagelijkse gang van zaken bij deze leverancier van food- en non-food producten te filmen.

Bijna vijf jaar geleden produceerden we de film over het bedrijf uit bestaand beeldmateriaal. Foto’s en stukken bestaande filmopnames beschikbaar gesteld door leveranciers werden aan de hand van een script afgemonteerd door een professioneel audiovisueel bedrijf.

Het bedrijf is vorig jaar zo groots verbouwd dat het tijd was het oude beeldmateriaal te vervangen en om alle vernieuwingen in beeld te brengen. Aan de hand van ons script werd in samenwerking met Studio Apenzaken een draaiboek voor de filmdag vastgesteld. We hielpen met het dragen van lampen en materiaal van visafdeling naar magazijn naar koelcel (bij -22° Celsius) om te eindigen in de demoruimte bij het flamberen van champignons.

Fantastisch was dat het hele bedrijf zonder meer zijn medewerking verleende aan het tot stand komen van de beelden. Het zegt veel over de organisatie als iedereen met zoveel plezier aan het werk is. We hebben er heel goed kunnen werken, op naar de volgende sessie.

Meer werk voor VHC ActiFood

Meer blogs

't Huisblad oktober 2019

knop_adverteren Bladermodule

Offerte knop

Website aanvraag knop
Logo Reclamebureau RAM

Reclamebureau RAM
Oldebertweg 57a
9351 PC Leek

info@reclamebureauram.nl
0594 54 80 40

KvK Groningen 65259084
BTW NL108515874B01

social_facebook social_twitter social_linked

Inschrijven nieuwsbrief

privacyverklaring | cookiebeleid